O beijo (de Sara Teasdale)

The Kiss

I HOPED that he would love me,

And he has kissed my mouth,

But I am like a stricken bird

That cannot reach the south.

For though I know he loves me,

To-night my heart is sad;

His kiss was not so wonderful

As all the dreams I had.

--------------------------------------------------

O beijo

Esperei que me amasse,

E ele minha boca beijou,

Mas sou como um pássaro ferido

Que para o sul não voou.

Pois embora eu saiba que ele me ame,

Esta noite meu coração está abatido;

Seu beijo não era tão maravilhoso

Como em todos os sonhos que eu havia tido.