Amarei-te sempre.....

Procure-me,

Enxerga-me,

Visualize-me,

Encontre-me.

Compreenda-me,

Questiona-me,

Entenda-me,

Surpreenda-me.

Abraça-me,

Beija-me,

Aperte-me,

Olha-me.

E “sempre-me”,

Beijar-te-ei,

Abraçar-te-ei,

Aperta-te ei,

E no fim,

Amar-te-ei.....

Simples assim.....