CACOS DO NADA

pingos

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

bolhas @@@@@@@

tato

dedos

vácuo

rolhas **************************

poemas rasgados zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

vazio

volume

bomba

sem arte

sem sorte

sem norte

eu, morte