POLITICANALHAGEM

L U L A

A

D

R

Ã

R O U B O U

N

O

M

D E

C R U S T Á C E O

L U L A

A

D

R

à T

O S D E M A I S

M Ã

B O

É

M

L U L A

I

V

R P

E R R A D O !!!

? E

N

T O D O S

C U L P A

M