Omnes amores carmine

Quis potest dicere?

Quis scire potest?

Omnes enim non sentiunt chao

Omnes ego sum amor ...

Hic amor,

Quod sit renascitur me fecit

Dies antequam mortuus est.

Hic amor,

Quae cotidie facit sanguinis tui.

Hic amor,

et nituntur insanis ...

Amare!