Untitled - Sem Titulo #2

Is in an ocean I've drown

with my sorrow I've found,

a new hope, a new love

all I ever had it wasn't enough.

Is in a desert I've died

all my pain I've tried to hide,

a new destiny, a new peace of mind

is all I ever tried to find.

Copyright@2005 Michelle Carreiro

Michelle Carreiro
Enviado por Michelle Carreiro em 27/04/2005
Código do texto: T13374