LUA

QUIETA

SE INQUIETA

SENTE AMEAÇA

AGUÇA OS SENTIDOS

CAPTANDO

OS RUÍDOS

QUE RONDAM

O REDONDO

LUNAR

PRESSENTE

PERIGO

VIOLAÇÃO

NO ESPAÇO

PENDIDA

VIROU

OBJETO

NÃO INSPIRA

MAIS VERSOS

INSPIRA

COBIÇA

VERTIGEM

DA TÉCNICA

COMPETIÇÃO

E NO COSMOS

ESPERA

SERENA

A ENTREGA

SENTIDA

NA LUZ

DA AMPLIDÃO.