Nós de Nós

Lembro do nó,

O s está a remar,

Até parece... A onda que foi,

É a que voltará?...

Só sei que gosto,

Ás vezes na beira do mar...

Fico a olhar,

Espero desde Luar,

Ao encanto solar,

Teu jeito,

Repetir,

Sem jeito,

O limiar...