Give me love!

Please give me love

I need to get energy

Please give me kisses, hugs, touch my skin

Love me please

I want to feel your breath

I'd like to be with you

Please give me love

Do not let my body dies

Please, my heart needs your heart

Please come soon

I'm waiting for you

Nerah
Enviado por Nerah em 27/06/2011
Reeditado em 19/06/2014
Código do texto: T3061213
Classificação de conteúdo: seguro