Ang akong ocean mao ikaw


Ang dagat moabut uban sa mga balud sa baybayon balas
Pag-abli sa usa ka dalan alang kanimo sa paghigugma kanako sa
Ug kamo mosaka sa bukid, ug ako makakita sa taliwala sa mga balud
Ako mao ang huyohoy sa hangin nga nagahuyop sa imong buhok
Ug ang adlaw mosubang sa adlaw-adlaw sa imong kinabuhi
Pag-anhi sa kapunawpunawan sa inyong maanindot nga mga mata.

Ang akong gugma! Gimingaw ko nimo!
Ang pulong nga matam-is ug sa imong mga salamangka mata.
Unsa ako miingon kaninyo sa Dakbayan sa Davao
Kini sa tanan nga tinuod. Ug kamo nasayud nga kini
Ako dili gayud malimot sa atong gugma
Oo, ikaw natawo ilabi na alang kanako.

Madumduman ko pa ang atong miting sa Cebu
Gibuhat ko ang usa ka kalit nga alang kaninyo. Katuohan!
Busa ako misulat sa atong istorya sa gugma
Aron magpabilin diha sa kasaysayan sa atong mga kinabuhi.
Ni sa nasuko nga mga balud, dili iapil
Akong daku nga akong gugma alang kaninyo.

Sa akong luna matahum, akong makita ang dagat, ug ang mga asul nga langit
Ug paghinumdom sa atong tour sa isla sa Palawan
Uban sa mga kamot mitabok sa atong kapalaran
Ang pangandoy nga naghimo sa atong mga halok mao ang kanunay nga matam-is
Kini mao ang labing romantiko nga sakayan ride
Uban sa mga talabong nagkapakapa sa diha sa mga langit. Oh akong Dios!

Moabut ang kagabhion, ug ako nga naglingkod dinhi
Nagtan-aw sa imong mga hulagway sa akong lawak nga higdaanan kuta
Uban sa bintana open, mobati ko nga ang imong pahumot
Nga moabut uban sa mga hangin, ug hits sa akong hunahuna
Bisan sa halayo, ikaw na sa haduol kanako
Ngadto sa dagat nga bathes kanako uban sa gugma.

Ako sa pagdugang sa tingog nga makadungog niini nga musika, ka libo ka mga panahon
Ug ako nagtuo nga ikaw sa akong kalag
Mitabon kanako sa iyang mga bukton sa usa ka libo ka mga halok,
Lamang ako makatulog nanagdamgo kaninyo
Pag-anhi sa kapunawpunawan sa iyang matahum nga mga mata
Uban sa balod sa dagat sa paghigugma kanako.




 
ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 24/05/2015
Código do texto: T5253769
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2015. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.