POEMA DO VOTO BILÍNGUE

Votei em ti

For sensibility e,

Por objectivity

Em ti votei

Votei on her

For serenity e,

Por responsibility

Nela votei

Votem on him

For stability e,

Por fidelity

Nele votei

Hopping que

Votei on them

For confidentiality e,

Por reciprocity

Neles votei.

Believeing que

Votei on us

For longevity e,

Por victory

Em nós votei.