GAVETAS ENTREABERTAS (116)

Tempos invernos, invernias, hibernais,

tempos insanos, insólitos, insalubres,

tempos válidos, esquálidos, inválidos,

tempos secos, enxutos, prementes,

entrementes,

tempos nublados,

tempos molhados,

a chuva

chegou.