IRA MEA!

IRA MEA!

Impurus propter murtuum

Corpus producere fructuum

Humiliatus, vilis fuit, deposuit

Confluit vel colliquescit, fudit

Locorum agatur, sed de desolatione

Homines et animalia cum combustione

Mulier tempore menstruae incendium

Qualem D-us promisit et dat subsidium

Longum vitae tempus opp. Vita aeterna!

Tu ad me in tribus eius paterna

Mulier in commercio sexuali, et ut mater

Mulierem rixantem, ventum flantem

Mentem ales ab corpus, flammanten

Ira Mea! Quis est tribus eius pater?

LERIAS, W.R.,Light Holder, 1997, p.74

Washington Roberto Lerias

Washington Roberto Lerias
Enviado por Washington Roberto Lerias em 02/10/2006
Código do texto: T254383