TINHA UM CAMINHO NA FENDA DA PEDRA

(Parodiando Carlos Drummond de Andrade)

Tinha um caminho na fenda da pedra,

Na fenda da pedra, tinha um caminho.

Tinha um caminho estreito na pedra,

Um caminho estreito, mas tinha um caminho.

Tinha um caminho na fenda da pedra,

Na fenda da pedra, tinha um caminho.

Tinha um caminho incongruente à regra,

Incongruente à regra, mas tinha um caminho.

Caminho de esforço, de fé, esperança,

Caminho de luta, perseverança,

De resiliência, de superação...

Tinha um caminho que a mídia não medra,

Tinha um caminho na fenda da pedra,

Na fenda da pedra, tinha um caminho!