VOCÊ EM MINHA VIDA
Nos Relâmpagos
Tempestade de Paixão
Ai! Meu Coração
Nos Relâmpagos
Tempestade de Paixão
Ai! Meu Coração
Crédito de Imagem:
Webpage- flickr.com
Picture Owner - Sam P.
Details - This shot was taken,
just as I arrived to a location in Smyrna, TN.
It was a fun storm to watch!!