TARTARUGA《Dupla Face》

Viiiiveeem looooongaaaaameeeeenteeeee

Tem rugas, as tartarugas

An.....dam len......ta.......men.......te...............

An.....dam len.....ta........men.......te.............

As tartarugas tem rugas?

Viiiiveeem looooongaaaaameeeeenteeeee