SAGRADA SEXUALIDADE

e

d

a

d l m

i e e e l a

l m v g a d

a i á l a u a

u l d i v s r

x b u t l n g

e u a u e e a

S S S S S S S

S E E E E E E E

S E X X X X X X X

S E X O O O O O O O X E S

X X X X X X X E S

E E E E E E E S

S S S S S S S

e a i a a e e

r g l l t r n S e r p e n t e

p r v i i e c e Y

e a a e s s i x a Y

n d n f e K u n d a l i n i

t a t a n a g n...

e e z t l

e e i

n S a g r a d a

d a

o d

e