ENQUADRADOS

 

 
Q   U   A   U   Q
D   R   A   R   D    
           D   O     O   D
EN            D   R   A   R   D
                      Q   U   A   U   Q


EN Q   U   A   U   Q      
D   R   A   R   D
           D   O
  S   O   D
                  D   R   A   R   D
                      Q   U   A   U   Q

Q   U   A   U   Q
D   R   A   R   D
           D   O EN  O   D
                  D   R   A   R   D
                      Q   U   A   U   Q
   
   
 
Q   U   A   U   Q
D   R   A   R   D
           D   O EN  O   D
                  D   R   A   R   D
                      Q   U   A   U   Q