Sem Sonar

~^-..-^~ ~^-..-^~

~^-..-^~ ~^-..-^~ ~^-..-^~

~^-..-^~ ~^-..-^~

~^-..-^~ morcegos ~^-..-^~

~^-..-^~ de a ~^-..-^~

~^-..-^~ mor cegos ~^-..-^~

~^-..-^~ ~^-..-^~

~^-..-^~ ~^-..-^~

~^-..-^~