Vida

V A A A A

I V A D V A D V A D V A D V

D I V A D I I V A D I I V A D I I V A D I I V

A D I V D I V D I V D I V D I V D I V D I V D I V D I V

A D I I V A D I I V A D I I V A D I I V A D I

A D V A D V A D V A D V A D

A A A A A