C  C C C C                           C C C C C

 C  O O O O O            S S S S S S S S

  C   N  N N N N        E E E E E  E S S

   C C C C C C C C     G G G G G S S   

    C C C C R R R R U U U U S S S S

    C C C C  C E E E N N N S S S S S

    C C C C C C C T T D  D S S S S S

    C C C C C C C C  A A A S S S S S