STF - STE 2022

M...I...N...I...S...T...R...O...S

..............................................I

..............................................N...Ã...O

..............................................I

..............................................S

...............................................T

...............................................R...E...S...P

...............................................O..............E

................................................S...............I

.................................................................T

.................................................................A C

.................................................................M.....O

..........................................................................N

.........................A...D...V...O...G...A...D...O....S

..............................O.............................I...........T

..............................................................A..........I

..............................................................B..........T

..............................................................O.........U

...........................................................................I

..........................................................................Ç

..........................................................................Ã

..........................................................................O