NUVENS

M..A..R....D..E.....A..L..G..O..D..Ã..O

.....................................E

...........................N..U..V..E..N..S

......................................E.......U

......................................S.......M...A.R.A.V.I.L.H.O.S.O

.......................................................Z

.......................................................U

..............................................C..E..L..E..S..T..E