MONTANHAS

P....I....C....O....S

E.. .N....C....O....S....T....A....S

N.................. ...R....I...................N

H....O...R...I... Z....O....N....T....E

A..............................S..................B................V

S..................................... ..C...O...L.. .I...N...A....S

C....A....S......................L...............................L

O...............C.................A.....F....A................E

S............M....A............G....R....U....T....A....S

............................T.........O..........N....A

.........................B....A....S....E