Réquiem para uma alma ainda viva

De profundis

De profundis

Heavenly Lord, I pray

Shadows and darkness

I am afraid

Have mercy on me, O Lord

Son of David

Even dogs are allowed to eat the scraps

That fall beneath the master's table

Lord, help me

I am miserable

Rescue us from the evil and Devil

don't let us yield to temptation

Jesus, have mercy on me

I have seen your salvation

He is a light for all nations

He is the glory for Israel

His name is hope and well.

Benedictus

benedictus

My soul, Lord, praises

I will praise your Holy Name!

Julio Dias
Enviado por Julio Dias em 18/11/2013
Código do texto: T4576509
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2013. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.