SANTU ANTÔNIU! SANTU CASAMENTÊRU!

S

A

N

T

U

A

N

- TUNIM!...ÔCÊ JÁ TÁ NU?...VIRGI DU CÉU!...

- O QUÊ QUI TEM MARIA?...ÔCÊ TAMBÉM NUM QUÉ?...

- NUM SEI SI JÁ PODI TIRÁ O VÉU...

- INTONCI! SERÁ QUI ISTU JÁ PODI MERMU?...

- UAI SÔ!?...SI NUM MINGANU, HOJI NUM É DIA DI SANTU ANTÔNIU?

- É MERMU!...

- INTONCI!...SI NÓIS JÁ TAMU AQUI NU...

0 QUI NÓIS TÁ ESPERANU?...

- É!... NÓIS JÁ PODI É Í TIRANU Ú VÉU...

- VIVA Ú SANTU!...

- VIVA NA TERRA Í VIVA NÚ CÉU!...

- VIVA!... INTONCI ISTU JÁ PODI!...

- INTENDEU?...

- SIM!...

- SIM!...

- VIVA NU NA TERRA E VIVA NÚ CÉU!...

- VIVA A LUA DE MEL!...

- VIVA A LUA NÚ CÉU!...

- HUUUMMM!..MAS ISTU É UM TREM DANADO DI BÃO!...

- ...HUUUMMM!.. É BÃO DIMAIS SÔ!...

- BRIGADU SANTU ANTÔNIU!...

- SANTU ANTÔNIU É SANTU CASAMENTÊRU!...

- SANTU ANTÔNIU É SANTU MILAGRÊRU!...

- CUM SANTU ANTÔNIU NINGUÉM FÍCA NU ISTALÊRU!...

- NOSSA SINHORA!...VIRGI DU CÉU!...Ô MARIA!...HUU!..

- U QUI FOI TUNIN? NUM PARECI QUI NÓIS TÁ NÚ CÉU?.

- SSSIIIMMM!...

- SSSIIIMMM!...

- INTONCI!...VIVA SANTU ANTÔNIU!...

- VIVAAA!...