не те искам

 

 

нищо няма стойност

Ако ти дадох любовта си

Сега е твърде късно да ми кажеш всичко това

това ме ядоса твърде много

Изми всичките ми скитници

И пак се разтърси във Фавейра

Мислейки, че е шега

Стъпвате на чужда земя

Не е мое и още по-малко твое

Сега той иска да се върне през нов сезон

Извинявам се за последното

 

няма стойност

По-добре е да забравиш всеки момент

Ако бях кукла, сега съм жена

Кой взе всички трикове

И го държа в гардероба

Направи леглото трофей

Не е мое и още по-малко твое

Сега искам да се върна като знак

Търкаляне по пода и танци

Извинявам се за последното

Мисля да бъда macumbeiro.

 

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 12/04/2023
Código do texto: T7762032
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.