Jeg vil ikke have dig

 

 

intet har værdi

Hvis jeg gav dig min kærlighed

Nu er det for sent for dig at fortælle mig alt dette

det gjorde mig for meget vred

Vasket alle mine tramps

Og stadig rystede i faveira

Tænkte det var en joke

Du træder på en andens jord

Det er ikke min og meget mindre din

Nu vil han vende tilbage i en ny sæson

Undskyld for det sidste

 

har ingen værdi

Det er bedre at glemme hvert øjeblik

Hvis jeg var en dukke, er jeg nu en kvinde

Hvem tog alle tricks

Og holdt den i garderoben

Gjorde sengen til et trofæ

Det er ikke min og meget mindre din

Nu ønsker at komme tilbage som et tegn

Ruller på gulvet og danser

Undskyld for det sidste

Tænker på at være en macumbeiro.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 12/04/2023
Reeditado em 12/04/2023
Código do texto: T7762062
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.