δεν σε θέλω

 

 

τίποτα δεν έχει αξία

Αν σου έδινα την αγάπη μου

Τώρα είναι πολύ αργά για να μου τα πεις όλα αυτά

που με νευρίασε πάρα πολύ

Έπλυσα όλους τους αλήτες μου

Και ακόμα έτρεμε στη φαβέιρα

Νομίζοντας ότι ήταν ένα αστείο

Πατάς στο χώμα κάποιου άλλου

Δεν είναι δικό μου και πολύ περισσότερο δικό σου

Τώρα, θέλει να επιστρέψει σε μια νέα σεζόν

Ζητώντας συγγνώμη για το τελευταίο

 

δεν έχει αξία

Είναι καλύτερα να ξεχνάς κάθε στιγμή

Αν ήμουν κούκλα, τώρα είμαι γυναίκα

Ποιος πήρε όλα τα κόλπα

Και το κράτησε στην γκαρνταρόμπα

Έκανε το κρεβάτι τρόπαιο

Δεν είναι δικό μου και πολύ περισσότερο δικό σου

Τώρα θέλω να επιστρέψω ως σημάδι

Κυλώντας στο πάτωμα και χορεύοντας

Ζητώντας συγγνώμη για το τελευταίο

Σκέφτομαι να είμαι macumbeiro.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 12/04/2023
Código do texto: T7762077
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.