Is maith liom agus is breá liom i gcónaí í

 

 

Níl a fhios agam cá bhfaighidh mé tú

Tar éis an slán go tapa

Mo shúile gorm adeir

Sna hathbhreithnithe ar na huiscí glasa

Níorbh fhéidir liom lhufas a thobchumadh

Ní fiú líníocht an lae

Clúdaithe i míle searbhas

Fanfaidh aiféala orm

Agus caoin díomá na huaire

Is gealtachta é seo ar fad

Ús! Níl a fhios agam cá bhfaighidh mé í

B’fhéidir go gceapaim níos mó mar seo

Maidir leis an tenderness sin a d'fhan

Agus fós is maith liom agus is breá liom í.

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 29/04/2023
Código do texto: T7776069
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.