Soneto clássico digitado com uma máquina de escrever de uma tecla só

Hhhh hh hhhhhh hh hhhhhh hhhh

Hh hhhhhh hh hhhh hhhh hh hhhh

Hhhh hh hh hhhh hhhh hh hhhhhh

Hhhhhh hh hhhh hh hhhh hh hhhh

Hhhh hh hhhhhh hhhhhh hhhh hh

Hhhh hhhh hh hhhhhh hh hhhhhh

Hhhhhh hhhh hh hh hhhh hhhhhh

Hhhhhhhh hh hhhh hh hh hhhhhh

Hhhh hh hhhhhh hh hhhh hhhh hh

Hhhhhhhh hh hhhh hhhh hh hhhh

Hhhhhh hhhh hh hh hhhhhh hhhh

Hh hhhh hh hhhhhh hhhh hh hhhh

Hh hh hhhh hh hh hhhh hhhhhh hh

Hhhhhhhh hh hhhh hhhhhh hhhh