Morre tubli all son be

Nivan dumuo isita davu..

Resmibolo a tu

Divan me rua tumi

Dorubimarnossi imecaram a si

Nos delei dismetoriam a vi

Derrami di va a mio

Marnossi vu corante a noi

Tulicom mestoriam amorriam

Devami civioli a nu rioum

Ublapavorotium tossium o fritio

Devami rualidi doiola a rum de di...