Beréguindum


Bequé ci né
como quié semí
sois sol vé
nem té tié be rié
samiéyotiroyué
zeé to ce é
qua quié to zé
ga xé bieoato lé
 
 Beréguindum
 
pa pa to lé
la la vo mé
vra vra go é!
Si Si si to zé!!!!!
 
Beréguindum