J. C E UM FELIZ NATAL

FELIZ NATAL

Blem blem Belem, blem blem blem Belem,

blem blem

Belem, blem

blem Belem,

blem blem

blem blem

J Belem. Belem,

C blem blem

Belem blem blem Belem, blem...

blem...

C blem blem

J Belem, blem

Blem belm Belem. Belem, blem blem Belem.