POEMINHA FLORAL

durmo angicos
acordo xique-xiques
sonhos juazeiros
desejo marmeleiros
como umbuzeiros
arroto cajueiros
olho oiticicas
vejo carnaúbas
ando aveloses
corro umburanas
aflora sertanejo
na flora nordestina.