GLORIA

GLORIA

FLAVIO MPINTO

Gloria a Deus nas alturas

Gloria aos amigos

Gloria áqueles que nos protegem

Gloria a todos que servimos

Gloria a todos que nos servem

Benditos integrantes desta magnífica corrente.