Ensaboo

Ensaboo e sinto nojo

Nojo é morte da graça de ter tido um dia

Olhar cúmplice

Ensaboo

Bato na pedra, porque madeira é pouco

Para o lixo que restou

Isolo,

Ensaboo, ensaboo, ensaboo

E nada da nódoa sair para que eu possa pisar

Em solo firme

Peço a mim mesma que me afirme

Na arte de ensaboar