We have changed

We can't deny,

we have changed,

we have suffered

a transformation.

You're no more

who you used to be,

and now, I can see what

I couldn't see before.

We have changed,

we have seen so much,

we have learned,

we have changed.

And this truth

has scared me.

We have changed,

we don't know

who we'll be tomorrow.