SILENT CONFESSIONS (POEM)

SILENT CONFESSIONS (POEM)

I would fly over the sea, on the wings of an angel,

I am a sinner fisherman

In fact, it was a dream and still sleeping when walking

Listening to the whispers of the siren song

Each of my secrets, mysteries, they are rare gravitational waves

Arriving at the pier, on a small boat, travelling forever

Whirlwind of fears, unbelievable comprehensions, sins of my life,

Only reflections

Sure, strange depression, isolation, what are the essences

Oceans, abundant waters, source of rivers, its narrow veins

…flooded hearts … suffered hearts…

None of my churches, the nudes, can be purged, by any way

Dropping my feelings to the sea foams,

My ghosts

Eruptions, unconscious tsunamis, heads cut

Indeed, the confessions can be confessed,

Consequences of my agonies

Hoping to, of my growth, for pure love, at all side of me,

Into my darkness, into my lightness

By searching the source of destiny, in solid ground

To find the seed of Peace

Once that, a prayer to my unknown God

And of course, back to the pier,

Boarding in the waves of silent confessions

End

10 de Junho de 2016

Antonio Domingos

TRADUÇÃO PARA PORTUGUES

Confissões Silenciosas (POEMA)

Eu voara sobre o mar, nas asas de um anjo

Sou um pescador pecador

Na verdade , era sonho e ainda dormia quando caminhava

Ouvindo sussurros do canto de sereia

Cada um dos meus segredos , mistérios, são raras ondas gravitacionais...

Chegando ao cais, em pequeno barco , viajando para sempre

Turbilhão de medos, compreensões incompreendidas , sofrimentos de minha vida, somente reflexões

Clara , depressão estranha , isolamento, o que são as essências... Oceanos , águas abundantes, fonte de rios, suas veias estreitas ... corações inundados ... corações sofridos

Nenhuma de minhas igrejas, os nus , pode ser purgado

de qualquer forma

Largando meus sentimentos nas espumas do mar ,

... meus fantasmas

Erupções , tsunamis inconscientes , cabeças cortadas

Na verdade, as confissões podem ser confessadas...

Conseqüências de minhas agonias

Na esperança , do meu crescimento , por puro amor ,

em todos os lados de mim ...

Em minha escuridão , na minha leveza

Busacndo a fonte do destino, em terra firme

Para encontrar a semente da Paz

Uma vez sequer , uma oração ao meu Deus desconhecido

E, é claro , de volta ao cais,

Embarcar nas ondas de confissões silenciosas

Fim

Antonio Domingos

ADomingos
Enviado por ADomingos em 16/07/2016
Código do texto: T5699380
Classificação de conteúdo: seguro