Life is an Adam Sandlers's movie!

Today I was thinking

That life can be

An Adam Sandlers's movie

Life can begin or be ended

Through a simple click

Before I finish my smoothie

Life can pass away

As a click with no patrol

It can be registered

By a photo click

Or can be changed

By a click of remote control

Life can be represented by

The Cranberries's videoclip

Dolores

Do you have to let it linger?

Thank you

For warming me up

In my childhood's winter

You can ignore what I saying now

Can be only interested

In your own duties

But always remember:

Life can be

An Adam Sandlers's movie!

Leandrowski

LHR Thoughts ™

Poeta Leandrowski
Enviado por Poeta Leandrowski em 01/05/2019
Código do texto: T6636821
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2019. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.