Cores & Matizes

Gosto de roupas azuis,

mas prezo em verde,

castelos amarelos,

mas prezo cinzas,

chás vermelhos,

prezo amarelos,

bocas vermelhas,

prezo outras cores,

lindos olhos naturais,

mas prezo o meu olhar.