SOLIDÃO INTERIOR

Gente...
Festa...
Alegria...
Confraternização!

Observação...
Deslocamento...
Solidão
na multidão.

E há
gente...
Festa...
Alegria...
e
con - fra - ter - ni - za - ção!



visite o site:
www.naraoliveira.recantodasletras.com.br