I SUFFER, BUT WHY?

I SUFFER ETERNETY - BUT WHY MY GOD?

I LIVE IN ETERNAL AGONY - BUT WHY MY JESUS?

I MUST OF THE TRUES

FOR LIBERTY MY SOUL

I WRITE THIS POEM IN UNIVERSAL LANGUAGE - BUT WHY?

OF COURSE, MY DEAR - THE HUMAM RACE

DONT MUST THE WALLS

FOR BLIND US

THE SUFFER IS MUST

FOR A BEST EVOLUTION

WE ARE A KARMA CASTLE

AND OUR PAY WILL BE ETERNAL

SPIRITS IN MISERY AND DISGRACE

THINKIN IN GOD - FOR SAVE US

THE DEVIL IS THE MAN WHAT CREATED!

WE ARE DONT BADS

WE ARE INDECISIOUS

SEE THE LIGHT

SEE THE FUTURE

SEE THE NEW WORLD

WHAT WILL OPEN YOUR SPIRIT

FOR A MOUTAIN FROM HAPPINESS!!!!!

Eddy Vomit
Enviado por Eddy Vomit em 10/10/2009
Código do texto: T1858660
Classificação de conteúdo: seguro