Escolhas

Espinho

borrão

sombra,

lilases

nas janelas,

sol a pino,

pó poeira,

vapor d'água

dançando

rés do asfalto

calor,

boca seca,

estrada

linha

reta

cinza,

descoberta,

silêncio

descaso

descubro

confuso,

todos os

caminhos

são escolhas.