Aurora

Aurora celeste,

Aurora ausente,

Aurora quente,

Aurora fria,

Aurora arborícola.

Aurora querer,

Aurora ceder,

Aurora por,

Aurora sabor,

Aurora que dor,

Aurora que labor,

Aurora que ardor,

Aurora que citara,

Aurora que mostra.

Aurora que nota,

Aurora que devota,

Aurora que age,

Aurora que imerge,

Aurora que nutre,

Aurora que surge,

Aurora que sente,

Aurora que colide,

Aurora que feridas,

Aurora que enlanguescidas,

Aurora de dares amor,

Aurora que chamam,

Aurora que embora.

Aurora indo,

Aurora, vindo,

Aurora sorrindo,

Aurora ser,

Aurora querer,

Aurora fazer,

Aurora quiser,

Aurora soma,

Aurora feliz,

Aurora que doa,

Aurora que perdoa,

Aurora que destoa.

Aurora que mostra,

Aurora que aurora,

Aurora que decora,

Aurora que marchem,

Aurora que agora,

Aurora que moras.

Aurora que nutris,

Aurora que abra,

Aurora que afaga,

Aurora que tudo,

Aurora que notam.

Aurora que moram,

Aurora que nutrem,

Aurora que irem,

Aurora que mostrem,

Aurora que norteiam,

Aurora que a boreal,

Aurora que setentrional,

Aurora que frisam,

Aurora que norteiam,

Aurora que amam.

Aurora que norte,

Aurora que sul,

Aurora que oeste,

Aurora que leste,

Aurora sudoeste,

Aurora sudeste,

Aurora noroeste,

Aurora nordeste,

Aurora que lutam.

Aurora sempre,

Aurora que mestre,

Aurora que serena,

Aurora que inverna,

Aurora que lutas,

Aurora que abrasas,

Aurora que se moram,

Aurora que edificam.

Aurora que norteiam,

Aurora que abrasam,

Aurora que conter,

Aurora que morar,

Aurora que calar,

Aurora que condizer,

Aurora que entreter.

Aurora que sugere,

Aurora que mostra,

Aurora que notas,

Aurora que eu embora,

Aurora o calado,

Aurora o amado.

Aurora que semente dá-se,

Aurora de suplementar,

Aurora do agonizar,

Aurora que irradiar,

Aurora que encanta.

Aurora que outrora,

Aurora que buscam,

Aurora que lutam,

Aurora que loucas.

Aurora os surpreendidos,

Aurora que ouvidos,

Aurora que temidos.

Aurora que norteiam,

Aurora que beijam,

Aurora de fé, caridade e paz.

Gumer Navarro
Enviado por Gumer Navarro em 24/10/2019
Código do texto: T6778017
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2019. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.