Music

Music is the most beautiful art

Music is timeless

Music touches my heart

Music is my happiness

The perfect beat

The perfect sound

The perfect hit

All in music can be found

Music makes me feel excited

sometimes keeps me reflective

sometimes I can feel more relaxed

Music is always intense

If I´m a little sad

I listen to music too

Music changes my bad

in the good mood

Then, for me, music is life!

Music makes me feel alive!

TêmisJutitia
Enviado por TêmisJutitia em 04/05/2022
Código do texto: T7509410
Classificação de conteúdo: seguro