My Jamaica

 

I am your soul

I am your body

Full of love

It's from Maranhão.

my Jamaica

 

gushing nonstop

The single of this lyrics

so clingy

There is no one to let go

or let it go

 

It's from Maranhão.

My Brazilian Jamaica

Where the whole nation shines

In this very junyinho regg

I don't leave my beautiful

Without a salon.

 

I don't want another one

at this hot pace

In the sole of my nation

Ò Brazilian Jamaica

Born in my Maranhão.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 14/01/2023
Código do texto: T7695006
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.