TRASCENDÊNCIA . 3 / TRANSCENDENCE .3

ÁGUA É ÁGUA

SEM ÁGUA A VIDA ESCAPA

E ÁGUA BUSCA SAÍDAS

ACUMULADA TRANSBORDA:

ALAGA SUFOCA MATA

PARADA VIRA DOENÇA

QUE ADOECE O MUNDO

SE MORRE

MATA DE SEDE

E SECA

SOU ÁGUA VIVA

ÁGUA D(Á) VIDA

ÁGUA VIVA

SE DE MIM

ME ESQUEÇO

*****

WATER IS WATER

WITH NO WATER LIFE ESCAPES

AND WATER SEEKS EXITS

ACCUMULATED IT OVERFLOWS

IT FLOODS SUFFOCATES KILLS

STAGNATED IT BECOMES ILLNESS

WHICH MAKES THE WORLD SICK

IF IT DIES

IT KILLS WITH THIRST

AND IT DRIES UP

I´M LIVING WATER

WATER OF LIFE

(IT GIVES LIFE)

I´M LIVING WATER

IF I FORGET

ABOUT MYSELF