MUTATIS MUTANDIS

Fiz da tristeza

saudade

Da lágrima fiz

alegria

O silêncio fez

a música

O sol fez

luz do dia

E da pedra nasceu a flor,

da flor nasceu a poesia!

© Fernando Tanajura

* * * * * * * * * * * * * * * * * * *

MUTATIS MUTANDIS

Hizo de la tristesa

anhelo

De la lágrima hizo

alegria

El silencio hecho

musica

El sol hecho

luz de el dia

Y de la piedra nasció la flor

De la flor nasció la poesía!

© Fernando Tanajura