ƎƧ-ƎH⅃ƎꟼƧƎ

OH⅃ƎꟼƧƎ Oꓷ ЯATƧAꟻA ƎƧ ƎƆOV ƧIAM OTИAUϘ

 AЯAƆIꟻ ƎƆOV ЯOИƎM

 ƧOႱƎƧƎꓷ ƧUƎƧ ƎUӘƎИ OAИ

 AЯƎꓭAƧ AƆИUИ ƎƆOV UO

 ⸮OH⅃ƎꟼƧƎ OИ ƎV ƎƆOV MƎUϘ

 ⸮Ǝ ƎUϘ ATIꓷƎЯƆA ƎƆOV MƎUϘ

 ƧOH⅃O ƧOIЯꟼOЯꟼ ƧUƎƧ ƧOꓷ OꓷИUꟻ OИ AႱƎV

 Ǝꟻ AUƧ A IAV ƎꓷИO ƎTA AӘIꓷ ƎM Ǝ

 AꓷIV AUƧ A ЯAꓷUM IAV MƎUϘ

 OH⅃ƎꟼƧƎ OИ OꓷIꓷИOƆƧƎ ATƧƎ

 UOЯAꟼƎЯ OAИ AꓷИIA ƎƆOV ZƎV⅃AT

 ⸮ЯƎЯƆ ƎƆOV